Υπηρεσίες

Αποστολή Προϊόντων

Τρόπος Αποστολής

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και στο εξωτερικό με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (courier).

Οι εταιρείες που συνεργάζεται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι η: Speedex

 

Κόστος αποστολής εντός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδας είναι 4,90 ευρώ. Το CrisFashion.gr σας προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά για όλες τις  αποστολές εντός Ελλάδας.

Η επιβάρυνση για παραγγελίες εντός Ελλάδος με αντικαταβολή ανέρχεται στα 2,00 ευρώ.

 

Κόστος αποστολής για την Κύπρο και το Εξωτερικό

Η χρέωση σε αυτές τις περιπτώσεις ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το μέγεθος της παραγγελίας.

Σ' αυτή την περίπτωση και μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εκπρόσωπος του καταστήματος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το ακριβές κόστος αποστολής.

 

Χρόνος αποστολής/παράδοσης

Σημαντικότερη προτεραιότητα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος CrisFashion.gr είναι η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών του. Όλες οι αποστολές θα πραγματοποιούνται την επόμενη ημέρα της παραγγελίας, εφόσον αυτή είναι εργάσιμη.

Ο χρόνος παράδοσης για τις παραγγελίες εντός Ελλάδας εξαρτάται από την εταιρεία courier και είναι συνήθως 1-2 εργάσιμες ημέρες. Για πιο απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση γίνεται συνήθως εντός 3-5 ημερών.

Αν κάποιο από τα προιόντα που έχετε παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο για να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Αν δεν σας ικανοποιεί ο πιθανός χρόνος παράδοσής του, τότε μπορείτε να ζητήσετε ακόμη και την ακύρωση της παραγγελίας του συγκεκριμένου προιόντος και η υπόλοιπη παραγγελία σας να εκτελεστεί κανονικά.

Μετά από κάθε ηλεκτρονική παραγγελία θα σας αποστέλλεται e-mail για επιβεβαίωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει.

 

Παραλαβή από το κατάστημα

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, παρακαλώ αναγράψτε στη διεύθυνση αποστολής τη διεύθυνση του καταστημάτος μας: Λ.Ιασωνίδου 21, Τ.Κ. 16777 - Ελληνικό

 

Ωράριο λειτουργίας φυσικού καταστήματος
Δευτέρα – Τετάρτη- Σάββατο    10:00  15:00
Τρίτη -  Πέμπτη -  Παρασκευή    10:00 – 21:00

Τηλέφωνο επικοινωνίας
2109610526