Υπηρεσίες

Όροι Χρήσης

Το CrisFashion.gr σας ενημερώνει ότι μετά την καταχώρηση της πρώτης ηλεκτρονικής σας παραγγελίας έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να διασταυρώσει αν τα προσωπικά σας στοιχεία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

 

Το CrisFashion.gr θα διαγράφει κάθε λογαριασμό, ο οποίος περιέχει πλασματικά στοιχεία ή κάθε λογαριασμο μέσω του οποίου γίνονται συστηματικά πλασματικές παραγγελίες.

 

Οι τιμές που αναγράφονται στα προιόντα ειναι σε ευρώ και μετά από κάθε παραλαβή και αποπληρωμή του προιόντος εκδίδεται και παραδίδεται στον πελάτη το αντίστοιχο παραστατικό.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών

 

Η εταιρεία CrisFashion.gr εγγυάται σε εσάς την ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Έτσι έχει φροντίσει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλα τα στοιχεία των χρηστών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, καθώς και οι συναλλαγές τους θεωρούνται απόρρητα και διασφαλίζονται πάντα.

 

Σας βεβαιώνουμε επίσης, πως πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών θα έχουν μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι του καταστήματός μας και μόνο όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο για την ομαλή και γρήγορη διεκπαιρέωση των παραγγελιών σας.
Τα προσωπικά σας στοιχεία θα κοινοποιηθούν και εφόσον αυτό χρειάζεται, μόνο σε εταιρείες που συνεργάζονται με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα crisfashion.gr για να αποκτήσετε τα προϊόντα που επιλέξατε, καθώς και στις εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε, οι οποίες θα παραδόσουν την παραγγελία σας στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.
Το CrisFashion.gr δεν πουλάει, ούτε ενοικιάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και για κανένα λόγο.